dilluns, 30 de setembre del 2024

Fruita verda i insípida

Sembla mentida que Lleida sigui una de les principals productores de fruita dolça, tenim fructicultors, cooperatives i càmeres frigorífiques a la pràctica totalitat de localitats del Segrià i comarques limítrofes. Però, a l’hora de la veritat, dóna igual, perquè els consumidors comprem una fruita que té una imatge immillorable, però quan la mengem està completament verda i no té gust de res; ja que, al no madurar correctament, falten els sucres de la fruita com la fructosa. La meva Iaia d’aquesta fruita en deia: “Està verda com un ceballot”.

He fet una petita investigació, comprant fruita a dos supermercats i a dos fruiteries diferents. Dóna igual, el resultat ha estat el mateix, la fruita dels quatre establiments té molt bona presència, però tota ella està verda i sense cap gust. La lamentable conclusió a la que arribo, és que estem comprant la fruita amb els ulls i no amb el paladar.

Seria bo que alguna associació de consumidors prengués nota i convoqués les oportunes manifestacions, per tal que els consumidors poguéssim canalitzar una adequada protesta i, de pas, instar a les administracions a que fessin les oportunes inspeccions i acabar amb aquesta pràctica de comercialització de fruita verda i sense cap gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.