dimarts, 24 d’octubre del 2017

Com dialogar?

Quan fracassen o no hi ha arguments i cal justificar-se davant una societat (que és més emocional que racional), ¿què millor manera de fer-ho que justificar-se amb la Constitució i judicialment, el que no s’ha pogut justificar políticament?

De tots és sabut que el poder corromp i que no hi ha camí millor, per justificar una corrupció democràtica, que “el camí legal” Sí, qui gestiona la fiscalia gestiona el poder judicial. Els jutges són molt més propensos a acceptar les tesis d’un fiscal que les tesis d’un advocat defensor. Cap sistema judicial és perfecte, però que Espanya estigui en el número 58 del rànquing mundial de falta d’independència del poder judicial, diu molt.

En un partit, mirar-se la grada dels seguidors és fàcil, el més difícil és admetre els plantejaments de l’equip adversari. Mentre uns venerin a la deessa Constitució i altres venerin la veu democràtica del poble, el diàleg es fa difícil, per no dir impossible.

A més a més, aquest ja està sent un problema europeu, perquè: “alguna cosa li està passant a Europa, quan els seus líders donen suport a Rajoy, mentre la premsa dóna suport al poble català”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.